'MIJN VERHAAL'


BRIOLET IS DE NAAM VAN MIJN GOUDSMEDERIJ

Mijn naam is Saskia Mulder (33) de Goudsmid en oprichtster van BRIOLET.

Vanaf 2010 heb ik mijn diploma behaald aan de Vakschool Schoonhoven en mag ik mijzelf officieel Goudsmid noemen. 

Ondertussen ben ik al 14 jaar bezig met het maken van sieraden op aanvraag van klanten en zet ik mijn eigen ideeën en creatieve gedachten om in sieraden voor mijn eigen collectie.  De collecties zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten en vanaf 2021 ook in mijn eigen galerie.

Tom is mijn steun en toeverlaat en samen met hem en onze kat Bobbie wonen we in de mooie badplaats Rockanje in gemeente Westvoorne (Zuid-Holland). En soms komt hij voor zijn ontspanning een beetje helpen in de smederij.


'BRIOLET IS DE BENAMING VAN EEN EDELSTEEN SLIJPVORM'


Na veel ervaring opgedaan te hebben als zelfstandig ondernemer en in loondienst bij verschillende galeries en juweliers 

zal ik per 1 juli 2020 de sleutel van mijn Galerie in ontvangst mogen gaan nemen!

Precies 10 jaar nadat ik Briolet opgericht heb!

Het zal een flinke klus gaan worden maar de planning zal zijn om in December 2020 open te gaan!


'HET VERHAAL ACHTER BRIOLET'


HET VERHAAL ACHTER BRIOLET

Net als het logo van Briolet vertellen al mijn ontwerpen een verhaal. Het logo heeft een begin en een eind het vormt een traan maar ook een mooie briolet vorm. Samen vormen zij het midden van mij (Saskia) zie je ook de letter S?


'HET IS DE EMOTIE DIE HET SIERAAD VORMT'


In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering, deze vastleggen in een tastbaar sieraad is mijn specialisatie.

De exclusieve sieraden van edelmetaal worden op ambachtelijke wijze vervaardig in eigen atelier in de mooie Badplaats Rockanje.


DAAR WAAR DE HERINNERING TASTBAAR WORDT VOOR ALTIJD


Alle ontwerpen zijn ontstaan vanuit een persoonlijk verhaal en hebben hierdoor veel karakter. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal, dit vertaalt naar een sieraad maakt de herinnering tastbaar en zeer exclusief. Of het gaat om iets van nu, vroeger of voor de toekomst…


'ER IS NIETS DAT VOORGOED VERDWIJNT, ALS MEN DE HERINNERING BEWAART'


Zowel de sieraden in opdracht als de collectie van BRIOLET zullen hun eigen exclusiviteit behouden…daar het ene verhaal het andere niet is…

(sommige verhalen zijn zo persoonlijk, dat alleen de opdrachten getoond worden waarvan de opdrachtgever in kwestie de goedkeuring voor delen op social media heeft gegeven.)