CONTACTLET OP DE GALERIE WORDT PAS GEOPEND MEDIO DECEMBER 2020

ALLEEN OP AFSPRAAK

(OPENINGSTIJDEN VOOR JANUARI VOLGEN LATER)


HET ATELIER KRIJG ER EEN GALERIE BIJ!


WIJ GAAN HARD AAN DE SLAG MET HET VERHUIZEN EN VERBOUWEN!

Super leuk vooruitzicht natuurlijk, alleen hierdoor zal ik tijdelijk niet de service kunnen bieden die jullie gewend zijn.

De planning ziet er naar uit dat de opening eind November 2020 zal plaatsvinden.

 

VRAGEN EN EVENTUELE BESTELLINGEN VAN DE BRIOLET COLLECTIE KUNNEN DOORGEGEVEN WORDEN MAAR ZULLEN DUS PAS VANAF DECEMBER UITGEVOERD KUNNEN WORDEN.

 

HOPELIJK TOT DECEMBER LIEFS SASKIA


WIL JE OP DE OPENING KOMEN?! VUL DAN HET CONTACT FORMULIER IN DAN STUUR IK T.Z.T. DE UITNODIGING PER MAIL!


CONTACT GEGEVENS

LET OP DE GALERIE IS PAS OPEN VANAF DECEMBER 2020 EN OP DAT MOMENT ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK

(u kunt wel via het contact formulier alvast een afspraak aanvragen)

Dorpsweg 29A 

3235 AE Rockanje

mail: saskia@briolet.nl

tel: 06 83 57 93 13 


Privacyverklaring

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Briolet kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Briolet, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Briolet verstrekt. Briolet kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

WAAROM BRIOLET GEGEVENS NODIG HEEFT

Briolet verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Briolet uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

HOE LANG BRIOLET GEGEVENS BEWAART

Briolet bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN

Briolet verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Briolet worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Briolet gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

Briolet maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Briolet  bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Briolet te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Briolet heeft hier geen invloed op.

Briolet heeft Google geen toestemming gegeven om via Briolet verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar saskia@briolet.nl. Briolet zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

Briolet neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Briolet maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op via sieraden@briolet.nl. www.briolet.nl is een website van Briolet. Briolet is als volgt te bereiken:

Postadres: Dorpsweg 29A

Vestigingsadres: Dorpsweg 29A

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 74159178

Telefoon: +31 683 57 93 13

E-mailadres: saskia@briolet.nl